Nyhetsstrøm

Hei alle sammen!

Her i Westlake nyter vi late dager hjemme med jentesnuppene og koser oss dagen lang! Jeg sover helt sinnsykt dårlig, så dagene er superlange faktisk, men jeg koser meg og nyter dagen alikvell :-)

Forrige helg var jeg med søss for å vokse leggene og bestemte meg for at det ville jeg også prøve før jeg dro. Har snakka om det å bestille time hele uka her, men idag fikk jeg fingeren ut av ræva å gjorde det. Ledig time 11.30am, jatakk!

HERREGUD sier jeg bare. PAIN! Men som søss sa, jeg gjør det frivillig. Å det var så rart, jeg glemte liksom hvor vondt det var rett etterpå, helt til hun røska til igjen. Er det sånn som å føde? Bare at da er smerten litt mer langvarig? Det spørsmålet kan jeg heldigvis ikke svare på selv enda!

Etter at jeg har vært å røska litt løvepels på leggene dro vi hjem for lage overraskelseskake til Callistamamman. Her er det nemlig morsdag på søndagen og vi ville gjøre noe med jentene. Det skulle egentlig være en overraskelse til søndagen, men vi bestemte oss for å spise den idag istede, men holde det hemmelig til etter middagen. Det var det ikke alle jentesnuppene som hadde tenkt, så det ble avslørt med en gang mammen kom inn døra :-) Arti læææll!

Imorgen skal vi til Amishland for å se litt hvordan de lever. Det kan bli interesant! Jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke stirre. Det er målet for dagen. Ikke stirre og spise amishmat. Bra plan! Når vi kommer hjem skal vi ut å spise middag med Jason og Callista før vi skal ut på fylletur.

Søndagen blir det morsdagsfeiring, slått sammen med hademiddag til meg og outlet mall shopping med hele familien. Søndagskos <3

Så er det mandagen igjen før vi drar til NEW YORK CITY BABY på tirsdagskvelden!!!!! SIIICK!! Der skal vi være turister for alle penga før jeg flyr ut av New York lørdagkveld. Da er the american adventure over for min del. For denne gang såklart! Er jo et nytt eventyr som venter om ikke så lenge :-) Først må jeg ha litt flere eventyr hjemme hos mine fine, søte som bor i Norge!

Ingen bilder nå, men kanskje imorgen??

2 kommentarer

Hege

12.05.2012 kl.12:41

Hehe.. Æ ska lov dæ at dæm smertan du har i forbindelse me fødseln forsvinn tvert du sjer ongen din og hørre hanj skrik <3 Men om d kan sammenlignes me voksing veit æ itj, for D ha itj æ prøvd..:p

Hørres ut som dåkk kose dåkk my om dagan:) Og kaka såg nomnom ut ja!;)

Lisa tuppelur

12.05.2012 kl.21:15

Løvepels <3 Æ å vil voks leggbarten!

Skriv en ny kommentar

hits