Go twins!

Den 24.04 var det endelig tid for baseball kamp her i utlandet! Jeg var forberedt på masse øl, hotdogs og tjukke mannfolk som ropte litt til dommeren. Jeg var forberedt på baller overalt og masse folk.

Slik var det altså ikke. Haha!

Men vi hadde kjempesuperfint vær hele dagen, å det var så varmt at til og med jeg greide å gå i shorts og sandaler! I slutten av april liksom. Ja, jeg er litt sånn at jeg ser på datoen, ikke på temperaturen. Jeg og Hannah hadde vært å kjøpt oss twins-skjorter på target dagen før og var superklare for kamp. Joar skulle egentlig være med, men feiga ut i siste liten, så Susanne ble med istedenfor :-)

Hannah har jo en professor som greier å hooke henne opp med billige billetter til litt forskjellig, så vi betalte ikke store summen, og jeg syntes vi hadde brae seter,Tatt uten superzoomen!

Super excited!!Kampen var litt lengre og kjedligere enn jeg hadde trodd. Vistnok var det en kjedlig kamp også. Så litt teit at det var første kampen min, menmen! Vi hadde kjentfolk rundt oss så vi trøyde oss da alikvell vii! Når vi kom litt ut i kampen begynte det å bli litt kaldt og når vi så opp var dette synet som møtte oss,Så vi satt igrunn bare å venta på regnet, og det kom tilslutt. Så vi pakka sammen tingene våre og sprang under tak. Der sto vi til det hadde gitt seg før vi dro hjem. Før kamp slutt vel og merke. Twins tapte vist, og de har vist ikke starta sesongen så bra. Ikke endte de den forrige så bra heller. Men jeg har trua! GO TWINS!!!

Én kommentar

Hege

12.05.2012 kl.16:01

Dæsken, snakk om svartskya!:p

Skriv en ny kommentar

hits