Minnehaha falls

Søndag, 22.04, tok Nicole meg med til Minnehaha falls. Vi begynte å snakke om d når semestret begynte, men det var alltid noe som kom i veien eller været slo seg helt vrangt. Pluselig var det en dag det passet for oss begge, og sola var så snill å hilsa på igjen. Nicola plukka meg opp, og vi suste av gårde til Minnehaha falls.

Minnehaha falls er en foss i en park i Minneapolis. Vist nok en av de største parkene der og det er alltid noe som foregår der. Men bilder er alltid morsomere enn at jeg skriver side opp og ned.

Fossen fra gate-level,



TuristKniska var med på tur igjen,



Idyll for en nordmann som savner natur,





Fant oss litt kjærleik i trappa på tur tilbake,



Når vi skulle gå tilbake til bilen etter å chilla litt i parken der vi gjorde det jenter er best på (noen som husker hva det er??), gikk vi oss på denne bilen her,







Når jeg viste bildene til sambisene når jeg kom hjem etterpå trodde de det var klistermerker, men det er det da altså ikke. Det var ting fra forskjellige plasser fra store deler av verden LIMT til bilen! Alt på setene var pins som var pinna (såklart) til setet. Den var seriøst dekt! Helt sykt. Du ser det står art car på panseret, og bak var det et klistermerke på bakruta som forklarte at de hadde vunnet noe art car-greier i 2003 ellernoe sånn. For å si det sånn, så var vi ikke de eneste som stoppa opp for å glo å ta bilde!

2 kommentarer

Kjempe fin blogg!

Kommenter gjerne tilbake :)

Hege Anita

10.05.2012 kl.22:48

Så fint d såg ut som d va der:D Æ e litt svak for fossa å æ da shu.. hehe..:p

Arti den biln da, men ha itj koinna tenkt mæ å susa roindt i en sånnen æ nei tru æ itj..:p

Skriv en ny kommentar

hits