BildeRAS

Innimellom påske og slutten av april skjedde det mye morsomt! Vi feira bursdagen til Katie, bursdagen til Lena, jeg kjørte bil for første gangen på 4 måneder (som gikk superduper bra, og det var så godt å kjøre bil igjen!!!), vi spiste avslutningsmiddag med ISO (The International Student Organization) og skolen organiserte case day! Kanskje ikke skolen, men det var iallefall caseday på campus. Noe som innebærer å drikke en kasse øl (24 stykk) på en dag. Vi jentene skulle gjøre det, men jeg var så lur at jeg dro ut kvelden før, så case day var utelukka. Selvom vi drakk hele dagen så jeg mørkt på drikke 24 øl på en dag!

Uansett, her kommer et bilderas fra noen av disse tingene, så hold fast!

Vi begynner med Katies bursdag:

Meg og Hannah på bursdagen til Katie,

Coronanam!

Kjempenydeliggod lasagne. NAM!

Bursdagskaka

Jentesnuppene på 707 <3ISOmiddag:

Maten min, nomnomnom (igjen),Susanne, Jim (den internationale duden vår på Augsburg), meg og Lena,Susanne, meg og Lena,CASEDAY!

Torsdagen, og tre gira jenter!Fredagen kom og CowboyJoar drakk opp kassen sin før klokka 12,Soljenter,Guttekos,Sliten glowstickhippie etter en lang dag med øl, øl og mere øl,The end.

Én kommentar

Julie i England ★

08.05.2012 kl.23:34

Så gøyalt da :) Ser ut som du koser deg i alle fall!!

Drikker nesten bare Corona her i England jeg siden det er så sykt billig i forhold til i Norge pluss at ja, som du sa; det er namnam!

Skriv en ny kommentar

hits