Påska i USA

Hei alle der ute i den store spaceworld!

Jeg har kommet meg trygt ned til søss og familien hennes og vi koser oss i sola! Eller, vi kosa oss i sola, igår fikk vi styggvær og det har vi hatt idag også. Yuk!

Men jeg er ikke innom og hilser på for å gni inn at vi har superdupert fint vær å klage over at vi har hatt overskya i to dager. Jeg har jo et tonn med bilder å spy ut over bloggen, og jeg har store planer om å være ferdig spydd til jeg kommer tilbake til Norge, i håp om at da har jeg kanskje bare New York bilder å spy ut igjen. Før det blir dagligdagsHemneliv igjen. Herregud, det blir rart det! Ikke det at bloggen blir første pri når jeg kommer hjem da akkurat.

Her i det store utland hadde vi jo ikke påskeferie sånn som dere der hjemme hadde og som jeg er vant til. Jeg hadde nemlig skole og fremføring skjærtorsdagen. Hurra liksom! Men langhelg fikk vi da! Så fredagen hadde vi fri da, ikke at det var noe uvanlig for meg, siden jeg hadde fri fra skolen mandag, onsdag og fredag alikevell liksom!

Fredagen dro jeg og Susanne en tur på the mall. Jeg hadde et par sko jeg måtte levere tilbake og begge to skulle se etter en tynnere jakke enn vinterjakkene våre, siden sommeren meldte sin ankomst litt tidligere enn vi hadde planlagt når vi pakka koffertene våre hjemme i Norge. Etter å ha taslet litt rundt fikk vi øye på påskeharen nede på the first floor, og turistene som vi er var vi ikke vanskelige å be med å ta bilde sammen med han. Vi sto i køa sammen med alle småbarnsfamiliene og de som jobbet der trodde vi var sammen med familien som sto forran oss, men vi spurte fint om the big girls kunne få ta bildet sammen med the easter bunny også. Og selvfølgelig fikk vi det :-)Etter å ha rusla litt mer rundt i påskeharerus ville magene ha litt mat før vi skulle på kino med Lena. Endte opp på en mexicansk plass med nydlig mat! Nomnomnom!!

På kinoen endte vi opp med å sikle litt på Channing Tatum i 21 jump street. Litt mer nam!

Så dro vi hjem, og jeg la meg på lading for jeg skulle til Katie å feire resten av påska med familien hennes. Lørdagen sto påskeeggmaling på planen. Både på den amerikanske og den norske måten!

Her i USA koker de nemlig eggene før de dypper de i maling, mens vi har lært å blåse ut egget før vi malte på det med vannmaling og kost. Det hadde de ikke hørt om før, så det var jo stas å ha the forein girl på besøk da vettu!

Siden vi skulle bort på middagsbesøk søndagen baka vi litt cupcakes og pynta med påskepynt.

Sempefiin!

Resten av dagen chilla vi i sola, kjørte rundt i bilen til Katie og kosa oss i boblebadet ute i hagen deres med jentesnakk på kvelden. Fin lørdag!

Søndagen hadde påskeharen vært på besøk med påskekorg til alle barna i huset, og en liten søt en til de voksne.Jeg var da en av småbarna, så jeg fikk en stor korg :-)

Så dro vi avgårde til tante på søndagspåskemiddag og kosa oss sammen med resten av slekta før vi tusla hjem i sola for å pakke sammen alt av klær vi hadde dratt med oss, før vi dro tilbake til campus.

FIN annerledes påskefeiring :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits