The spoon

Her i Minneapolis har de en park med massemasse forskjellige skulpturer. Den mest kjente er the spoon! Katie, hun jeg deler rom med, har et bilde av den på veggen sin, å jeg har masa om at hun må ta meg med dit siden skolen begynte. Vi har bare gått rundt å venta på at det har skulle blitt varmt i været, så vi har kunnet bevegd oss utenfor leiligheta uten å fryse ihjel. Før springbreak hadde vi noen superduperfine dager, og vi utnytta de til de fulle!

Etter springbreak derimot. Kulda kom tilbake, det regna og var bare dritt igjen! Men en dag jeg var på vei hjem fra praksisen min ringte Katie å lurte på om jeg ville være med å inspiserer denne spoonen sammen med henne og Molly, og såklart ropte jeg "Ja, hurra, jeg er på tur hjem!"TuristKniska,"Ja, jeg holder opp kirsebæra!..........."

Den andre kjente skulpturen i parken er en glassfisk! Sjekket jo selvfølgelig ut den også,Kul æzz!

Var selvfølgelig flere skulpturer der, men ingen av umiddelbar interesse, så de ble ikke foreviget, med mitt kamera iallefall. Fin dag i parken med fine folk!

Vi spiste foresten middag ute også! :-D

Én kommentar

Hege Anita

30.04.2012 kl.21:49

Heilt utrolig at d får stå i ro, her ha itj derre gått an iallfall..:p Huske nå bære ka dæm jor me den "flotte" søppeldunken vi hadd på Øra.. hah;p

Skriv en ny kommentar

hits