Epcot, 22. mars

Da er blogg.no oppe å går igjen gitt. Kanskje jeg kan få blogget ferdi om Disney world før kvelden er omme også!

Torsdag var det siste Disneydag for min del og vi skulle til epcot å besøke Norge litt :-)

Mikke ønsket oss velkommen i det vi hadde bilet og toget oss frem,

Epcot-ballen,

Så dro vi til sjøs med Nemo litt,Spent!Etter Nemokos kom vi inn i "land-ringen" og gikk fort forbi Mexico for å komme oss til Norge, mitt Norge!Kjøpte skolebrød,og lefse,for å spandere på de amerikanske vennene våre!

Selvfølgelig ikke like gode som mamma sine, men kniven måtte slikkes alikevell!Namnamnam!!

De derre Disneyfolka hadde gjort seg om jobben sin, å satt opp ei stavkirke der nede også,Med en viking uttafor såklart!

Tok også den norske riden og fikk fastpass uten å ha det fordi det sto en fra Stjørdalen der. Jeg gikk rundt å glana på navneskiltet til alle for å se hvor de var fra, så fikk jeg se at han var fra Stjørdalen å kauka etter søss, "Søss!! Han e fra Stjørdaln!!" Å han tilbake, "Trøndera?? Da må dåkk nå få faspass da!" Hurra for trøndera!!

Alle som jobber i Norge er norsk, så det var helt sykt snålt å snakke norsk med folk der! Vi snakka norsk med kassadama liksom. Har ikke gjort det på 4 måneder, så det var en rar opplevelse igjen. Å snakke norsk med søss og de andre norske her på Augsburg er vanesak, men nå var vi plutselig omringa av norske! SNÅLT!Norsk sjokolade <3 <3

Angret litt på at jeg ikke kjøpte noenting, men viste at jeg hadde masse melkesjokolade her hjemme i Minneapolis, så greide meg uten :-) Callista kjøpte litt, så fikk lurt til meg en bit av henne da, hihi!Så tusla vi videre rundt om i litt andre land, bla Kina:Tyskland:Øl i Italia:

Hvor jeg fant litt kjærlighet i bunnen av glasset!

Møtte Marie i Frankrike:For dere uvitende igjen, dette er Marie ifra Aristokattene :-)

Så ringte vi hjem fra England:

(neida)

Så møtte vi på en DUCK med masse småDUCKER og Cece ble helt gal å ropte "DUCK! DUCK! DUCK!"Vi voksne og for den del. Haha!

Så ble det igjen tid for litt rides og dersom du noen gang skal til Epcot i Disney (TANJA OG BERNT!!!) å må dere ta denne her:Dra dit tidlig å få tak i fastpass! Den er helt syk! Hadde det ikke vært så sykt lang kø hadde jeg ville tatt den igjen og igjen og igjen og igjen! Likærn'!

Kjøpte oss også Mikkepins i Norge som vi gikk rundt å brifa stolt med resten av dagen,Fiin!

Så ble det igjen tid for å møte litt Disneyhelter før vi måtte rekke middagen,

Etter å ha gilst fra oss og på nytt fått bøkene våre fullskrevet med autografer tuslet vi tilbake til Norge for å spise middag på Akershus festning,Der var det koldtbord til forrett, og vi spiste kjøttkaker til middag. Lekte kyss, klapp og klem med de store prinsessene igjen før vi trillet ut, mette på norsk mat igjen. Såklart ikke like god som mamma sin, men det hadde jeg heller ikke trodd.

Så trilla vi rundt i parken litt hver for oss igjen. Jeg og søss fant på nydd en bod med popcorn og øl + en vogn med masse blinkende greier på. I Epcot har det helt psyko fyrverkerishow hver kveld, så siden det var siste kvelden bestemte vi oss for å være igjen å se det. Og takk for at vi gjorde det! SYKT FINT!! Ikke alle småtøttene som var like gira på alle smellene, men vi trøsta så godt vi kunne alle mann så det gikk da godt :-)

Pønta sæ tausinj!

Så dro vi hjem til leiligheta. Jeg måtte begynne å pakke kofferten min igjen for å busse opp til Minneapolis dagen etter. Som var et eventyr i seg selv, haha!

Fredagen skulle søss kjøre meg til busstasjonen i Kissimmee siden jeg skulle busse hjem også. Samme reiserute som nedover, som du finner lengre ned her en plass. Dro fra leiligheta i god tid siden vi skulle en snartur innom target så jeg fikk kjøpt meg litt snacks og drikke. Det var lite trafikk og vi hadde beregnet GOD tid! Etter at vi kom ut fra target måtte hele Kissimmee ha bestemt seg for å ut å lufte bilen sin, trafikken sto nesten bomstille og jeg rakk ikke bussen min. Dette endte med at søss måtte kjøre meg inn til Orlando, så jeg måtte ta bussen derrifra istendefor. Guri for en tur!! Kom meg trygt på bussen og jeg kom meg trygt hjem. Skulle egentlig vente 10 timer i Chicago, men fikk lurt meg med en buss som gikk tidligere og kom hjem 2 timer etter jeg egentlig skulle ha dratt fra Chicago. Takk for snille bussjåfører som hjelper en stakkars nordmann på tur i det store utland! :-)

Så var Disney-eventyret over for denne gang, og jeg gleder meg allerede som en gal til neste! :-)TRUH DÆTT!

Én kommentar

Hege Anita

30.04.2012 kl.21:42

My fine bilda ja:D Arti å sjå og les koss dåkk hadd d:) Vil dit en gång æ å ja tru æ;)

Skriv en ny kommentar

hits