Magic kingdom

Tirsdagsmorgen og nervene i høyspenn! Vi skulle til magic kingdom, vi skulle møte prinsessene og vi hadde med oss et bursdagsbarn!

Først bilet vi til parkeringsplassen før vi toget til båten som tok oss over dammen,Langt i det fjerne kunne vi se slottet. Med litt god fantasi såklart!

Når vi kom inn i parken var dette noe av det første vi så,LANGT DER FRAMME VAR FADER MEG SLOTTET!!!! Jeg fikk gåsehud over hele kroppen og tårer i øynene. Jeg kødder ikke! Det var en helt sinnsykt uvirkelig følelse å faktisk være der! Jeg har drømt om dette siden jeg fikk høre om Disney World! Det var helt syyykt!!

Å der var det! Prinsesseslottet i Disney World!! Jeg hadde serr lyst til å sette meg ned å grine!!!!!

Tuslet rundt i parken for å se alt som var verdt å se. Prøvde blandt annet å dra sverdet ut av steinen,Ikke så vellykket som vi hadde håpet på, så vi tuslet vidre.Så møtte vi disse to søtingene,Som ville vise oss mesterverket sitt,Som vi selvfølgelig fikk ta bilde sammen med, hurra!

For dere uvitende der ute, det er kjolen til Askepott!

Så var vi klare for middag igjen og vi mersom sprang hit,Vi skulle jo spise middag med prinsessene!!Vi ble alle kalt prinsesser, og Jason var "my lord" hele kvelden. Vi prinsessene fikk utdelt tryllestaver og whising stars, mens Jason fikk en kniv/sabel-ting

Etter å ha stappa oss mette begynte prinsessene å strømme på! Vi fikk tatt bilder og vi fikk autografer i autografbøkene våre, hihi :-)

Så var alle småprinsessene, og de store, fornøyd med dagen! Tuslet rundt litt mer før vi trillet hjem etter en lang dag i Magic kingdom.

Jeg kan enda ikke tro at jeg har vært der! Alt virker som en drøm, og jeg skal definitivt tilbake!! Det gjelder forsåvidt alle parkene!!

Noen som vil være med på tur nr. 2 til Disney???

Én kommentar

Lisa

25.04.2012 kl.17:47

Æ VIL VÆRRA MED!!! Æ Æ Æ Æ

Skriv en ny kommentar

hits