Let's take it from the beginning, shall we?

Ja, da har jeg litt tid til dere igjen for en kveld kanskje.

Så la Disney-eventyret bli spydd utover bloggen!!

Det hele startet før jeg i det hele tatt greide å komme meg ut av Norge. Callista spurte meg om jeg ville bli med de til Disney World når jeg hadde spring break for å feire bursdagen hennes. Man sier bare ikke nei takk til et sånt tilbud!! Så såklart hylte jeg av glede å sa ja :-) Heldigvis ordnet de med alt av bo ordning, så alt jeg måtte tenke på var å komme meg ned dit med samme billett til parkene som de hadde, og det skulle jeg jo greie tenkte jeg! Kan jo ikke være så vanskelig å komme seg ned til Florida?

Å det var det ikke heller, det bare tok litt tiiiiid. Siden vi dro helga det var St. Patricks day var flybillettene helt sinnsykt dyre, så jeg tok hele greia med et smilt å bestilte bussbillett nedover. Jeg hadde jo busset fra Cleveland og opp hit, så buss ned dit skulle jo bli chill tenkte jeg. Helt til jeg begynte å se på reisetiden og lignende. 2 dager på buss. _2_ dager dere!

Her er reiseruta mi på tur ned:Og opp igjen for den del.

A = Minneapolis

B= Chicago

C = Atlanta

D = Orlando

E = Kissimmee

FIN TUR!

Jeg fikk sett mye av landet, jeg fikk se og snakke med masse forskjellige mennesker som alle lærte meg noe nytt. Så bussing i USA er faktisk ikke så ille som det høres ut som. Jeg tror det hadde vært værre å skulle busse så langt i Norge siden vi ikke snakker til fremmede under (nesten) noen omstendigheter. Så det kommer jeg nok til å ta med meg hjem til Norge :-) Man trenger faktisk ikke være gal fordi om man snakker med fremmede mennesker når man er edru folkens!!

Bussen forlot Greyhound stasjonen her i Minneapolis 1105am. Jeg måtte møte opp en time før for å hente ut billettene mine og hadde planlagt hvordan jeg skulle komme meg downtown så jeg hadde god tid. God tid ja. Bussen jeg skulle ta downtown kjørte fra meg, å jeg ble lettere stressa! Heldigvis har Hannah bil på campus og hun kunne heldigvis kjøre meg ned. Takk guuud!!

Nede på busstasjonen fikk jeg hjelp til å sjekke inn av en som har jobba i Disney World og han lovet meg at vi kom til å ha the time of our life!! Så de forventingene jeg hadde fra før ble ikke dårligere for å sie' sånn!

Jeg kom meg på bussen og turen kunne starte for alvor. Igrunn er det ikke så mye å si om bussturen nedover. Jeg fikk sovet, spist, lest, drevet med litt people watching (favoritt hobbyen min!!) og snakket med masse folk. Annkom Kissimmee rundt 800am lørdagsmorgenen. Gunhild og The Puchs var fortsatt i bilen på tur nedover så jeg fikk adressen til plassen vi skulle bo og hoppet inn i en taxi. Taximannen min ante ikke hvor jeg skulle så han måtte ringe litt hit og dit for å være sikker på at han kjørte meg til riktig plass, og jaggu greide han ikke det gitt. + i margen! Fikk satt fra meg bagasjen og satte meg ned for å vente på resten av reisefølget.

De dukka opp og vi dro på oppdagelsesferd for å finne frokost og en butikk hvor vi kunne handle diverse nødvendigheter som mat og litt mer mat. Vi endte opp her:Der fant vi alt vi måtte ha, så vi dro tilbake til leiligheta for å freshe oss opp litt siden vi skulle ut på et irskt eventyr siden det var St. Pattys!

For middag og grønn øl skulle vi nemlig ha! Vi var innom litt forskjellige plasser, men fant ut at den beste plassen var:Der drakk vi dette:

GRØNN ØL!!

Mens vi spiste dette:Potetstappe og pølse med saus. Så litt ekkelt ut her, men det var himmelsk godt!

Sammen med denne karen:Søt!

Etter god mat, god øl og irsk musikk var det en sliten gjeng som dro hjem for å hoppe i loppekassa. Vi trengte nok alle litt skjønnhetssøvn for søndag var det klart for HOLLYWOOD STUDIOS!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits