"Noen kaller det latskap, jeg kaller det restitusjon!"

Hei allesammeeen!!

Hadde dere en fin påskeferie??

Her hadde vi ikke påskeferie, så deler av påska ble tilbringt på skolebenken faktisk. Rart og uvant, men mer om det senere!

Jeg har faktisk litt dårlig samvittighet for at jeg ENDA ikke har oppdatert dere på Disney og springbreak og alt som har skjedd etter det såklart. Her er det nemlig fult kjør med morsomheter og skolearbeid. Så når det først er tid for litt avslapping frister det ikke å sitte å se gjennom over 1000 bilder fra Disney. Beklager! Men iløpet av uka her tror jeg det skal roe seg betraktelig med oppgaver og skole, så kanskje jeg får tid til iallefall et eller to innlegg om Disney uka her. Så får resten komme når det kommer!

På torsdag er det en måned til jeg skal hjem og på søndag er det to uker til jeg forlater Minneapolis for denne gangen og setter snuten ned til Westlake og Puchmeyerkos før jeg og søss drar til NY for noen dager før jeg flyr hjem til Norge, mitt Norge igjen! RART å tenke på!!!!

Nå er klokka 100pm her, å jeg er superduper megatrøtt. Ble sittende oppe til 330am inatt for å se rettsaken til ABB. Hvorfor jeg valgte å skippe skjønnhetssøvnen min for det duden der skjønner jeg fortsatt ikke. Syke syke mann. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal si!

Men nå går bussen min snart! Jeg skal på praksisen min igjen idag. Siste uka nå!! HURRA :-) Lørdag blir en gledens dag!!!!

Kos dere med denne smakebiten fra Disney imens dere!Fin å svett etter den varmeste dagen der nede! Stolt nordmann som ventet spent på fyrverkeriet med blinkene mikkeører og Tingeling hengende på Pinocchio :-)

Adioooos!

Én kommentar

Hege Anita

16.04.2012 kl.21:50

Æ tru æ e denj einaste person i verden som har tv, pc og internett som IKKE ha sjett eill læst nåkka om ABB i dag..!:p

Glede mæ på Disneyinnlegg æ no ja, sjøl om æ ha lurkika litt på bildan t Gunhild å da;)

Skriv en ny kommentar

hits