"Just have a little trust"

Its alive!!

Og jeg har fått bilder fra søss og Callista fra Disney World, men her er det for travelt til å blogge noen lange innlegg! Dagene går med på skole, skole, skole. Vi har drøssevis med dritt som skal inn før semestret er ferdig om 2 dager og en måned.

Jeg kan ikke helt skjønne at tiden min her i USA snart er over. Det er trist, men samtidig skal det bli godt til hjemlengselen og komme hjem til norsk jord, mat og folk. Selvom jeg garantert kommer til å lengte tilbake til de fine folka jeg har møtt her etter bare noen dager!

Da er det godt å tenke på at søstra mest sansynlig blir her lengre, så USA-eventyret mitt er ikke helt over det heller! Blir nok tur tilbake etter noen måneder hjemme med litt norsk skole og jobbing. Noe som er en god tanke :-)

Nå er det straks sengetid her i utlandet! Jeg er supersliten og imorgen venter nok en dag med skole. Jeg har også framføring som kommer til å gå rett til helvete, så det blir morsomt. Hurra for drittoppgaver!!!............

God natt peeps!

PS: Søstra har ikke skjønt det selv enda at hun kommer til å bli her lengre, så ikke fortell det til henne! Hun skal få skjønne det selv ;-) Hihi

2 kommentarer

gu9lds

03.apr.2012 kl.04:52

Ehm.. æ har nå skjønt d sjøl?? Æ bære skjønne itj kårr leng.. *sukk*

Hege Anita

03.apr.2012 kl.12:56

D skjønt æ for leeeng sia æ ja, leng førre jula faktisk;p Men da hadd ho itj skjønt d sjøl iallfall itj;p

Skriv en ny kommentar

hits