Fun in the sun #2

Uka før spring break kom jeg hjem og sambisene satt med kanskje de største glisene jeg har sett! De hadde planlagt en hemmelig utflukt til jeg kom hjem så jeg fikk beskjed om å ha på joggesko og ta med kameraet mitt og kortet mitt. Litt nervøs tuslet jeg etter og vi fikk en herlig ettermiddag i sola! :-)

Bildeutspying!

De tok meg med over til campus til the U of M, som er the university of Minnesota som er rett over veien. Der fikk vi øye på et skotre:Så tusla vi over the mississippi river og tok bilder av et art museum som så kjempekult ut!TuristKniska!

Så dro de meg med over (nesten) hele campus til the U of M og vi endte opp i Dinkytown og på:Frozen youhurt <3 nomnomnom!!

Deretter gikk turen ned til elva, og vi tuslet langs elvekanten og gjorde det jenter er best på igjen. De fikk også inn litt historie om elva og ting rundt.

Så kom vi til ett blått bygg med en gul boks stikkende ut høyt der oppe på veggen.Og ferden videre ble lagt opp dit.

Først ble det rulletrapp opp 3 eller 4 etasjer tror jeg det var. Turen opp dit så slik ut:Bratt!! Og rompa til Katie <3

Så ble det litt heis før vi kom opp i den gule boksen som er kalt:Og utsikten var nydelig!

Jentesnuppene mine <3The stone arch bridge som er et must see her i Minneapolis.

Så tok vi heisen og rulletrappa helt ned til bakken igjen og tok bilder foran den fine brua!Det var som konfirmasjonsbilder all over again bortsett fra at jeg ikke hadde bunaden min på! Jeg måtte sitte pent og smile mens jentene knipset bilder av meg foran brua. De sprang litt frem og tilbake og valgte selv om de ville være med eller ikke. Men koselig var det alikevell :-)Den nye bilbrua over the mississippi river. Den gamle raste vist sammen for noen år siden under rush hour og det var vistnok mange som mistet livet og det blå lyset er for å minne de døde. I jula blir det rødt og grønt, valentines blir det rødt og sånn fortsetter det under andre høytider også.Og her er minnemonumentet som står på land med navnet til de som døde.

Så fant vi oss et morsomt speil!

KOSE SEJ!

Så gikk vi rundt downtown til det ble mørkt, før vi tok light rail'n hjem.

3 kommentarer

Hege Anita

27.mar.2012 kl.13:08

Arti me my bilda:D Og så herlig vårvær! Her regne d bære for tia, og einaste positive me d e at snøn forsvinn fooort :D Men ha itj hatt nå imot litt sol og varme akkurat...

Hege Anita

27.mar.2012 kl.13:09

Å bære for å understrek d.. Så syns æ at æ e ganske flenk t å kommenter innpå her altså!!!!

Lisa

28.mar.2012 kl.19:39

Så koselig med utflukt! Jentesnuppanj din sjer koselig ut å det sjer ut som om dæm passe godt på dæ :-) Kjempefine bilda tå dæ atme brua! Bra dæm tok litt wannabekonfirmasjonsbilda! LIKE DET :-D

Skriv en ny kommentar

hits