17.mar.2012

Hei!

Natt to på en greyhoundbuss har akkurat startet. Endelig har jeg nett på bussen og håper det varer hele turen ned til Orlando!
Hadd nett de første 15 minuttene fra Minneapolis retning Chicago også hadde jeg nett på stasjonen i Chicago. På bussen ned til Atlanta var det ikke snakk om heller. Klikkomongolid hele jævla turen. Var ikke langt fra jeg klikka loco heller! Når de reklamerer med wifi må de da for faan meg ha det også da.
Var litt sinnasnekkern da ja! Men istedenfor fikk jeg lest ut "Maria og pappa - livet etter mamma", fulgt med litt på hvor vi var, snakket med masse rare folk og sovet litt :-)
Åja, jeg har lest ut "Maria og pappa - livet etter mamma". Jeg fikk den av Pia i bursdagjulehadegave som jeg skulle kose meg med på flyet over dammen. Koste meg med den på flyet over dammen, flyet fra Cleveland og ned til Vegas og hjem igjen. Også koste jeg med den på bussen opp til Minneapolis i januar og siden det har den bare ligget på kommoden min og sett fin ut. Men igår var dagen den ble ferdig lest. Jeg gråt elver på bussen og flere lurte på om det gikk bra. Haha! ANBEFALES!!! Tusen takk Pia fina <3
ps: Hun jeg sitter sammen med lukter urin. Æsj!
Nå som jeg først har nett gledet jeg meg til å se litt the hills på netflix, men det fungerer tydligvis ikke på greyhounds nett. Samme med bloglovin også. Hva er det da? Er jo ikke sånn at jeg laster ned noe heller! Oksedritt.
Annet enn alt dette og at jeg tror jeg holder på å få trykksår i rævva og under hælene er det ikke fint mye å dele med dere der hjemme enda.
Kommer frem i Kissimmee i 7tiden lørdagsmorgenen min tid. Som nå er 5 timer etter dere siden vi har stilt klokka og jeg er en tidssone nærmere Norge. Da skal jeg kjøpe med frokost en fin plass og ta taxi til leiligheten vår og vente på de fra Ohio! Chillen ved bassenget og bli brun, hihi!
PREKAST :-)

Én kommentar

Estrand

20.mar.2012 kl.10:25

SV: Åååh, ja det e å irriteranes!! Men det e liksom grettj å klaga over vere litt ein gong i blant, men når dem klage KVAR DAG, da må det gå an å slapp av litt :-p

Skriv en ny kommentar

hits