"If my heart was a house, you'd be home."

Hva gjør du når du har en sånn dag? En dag hvor nesten alle du ser er tidenes drittsekker? Ingenting går din veg og alt du får er dritt. Du må være rundt mennesker som går deg totalt på nervene og alt du har lyst til å gjøre er å rett å slett slå de rett ned og fortelle de AKKURAT hva du syns om dem.

Men du kan ikke. Enten er de et land unna deg eller så må du bare være hyggelig fordi du er utlending. For ja, det er faktisk det jeg er her. Utlending. I'm the foreign girl.

Så skyper du med noen hjemme. Du får hjemlengsel uten at du helt er klar over det. Så sitter du der etterpå full av hjemlengsel, men du tror det er at du er frustrert over en liten filleting eller en filleperson. Så går noe galt. Du sitter helt alene i sofaen og noe går galt. Det eneste du greier er å ta til tårene. Du sitter helt alene i sofaen helt til ene sambisen kommer hjem.

Du gråter for ingenting og hun drar deg med ut. Ut i frisk luft i bare tights, joggesko og skinnjakke. Det er varmt. Vårluft og varmt. Du har lyst til å gråte igjen fordi du kan gå med skinnjakke uten å fryse. Det er varmt. Vår. Dere går å går å går. Snakker. Om alt og ingenting, slik dere alltid gjør. Går en runde og kommer hjem igjen. Sitter på benken og ser en hund. Hunden minner deg om hundene dine. De to firbeinte skapningene som du er så kjempe alt for glad i og som du savner så veldig. Du har lyst til å gråte igjen, men gjør det ikke. Ikke nå. Sparer det til seinere. I dusjen etterpå tenker du med deg selv.

Yup, i dusjen etterpå er en fin plass å slippe de ut på svarer du deg selv.

5 kommentarer

Line

07.mar.2012 kl.12:24

Venninna mi <3 Tenk på kor heldig du e å da :D Det e itj mang som fløtte te usa for ei stund! :D

Hege

07.mar.2012 kl.12:52

Litjtupp <3 Æ hate sånne daga, og prøve alt æ kanj for å oinngå å få d i dag.. Men æ tru kanskje æ jær som dæ.. hoppe i dusjen og lett d kom og så bli færdi me d..!

Lisa

07.mar.2012 kl.17:22

Søtafina. Nånj gång så e itj alt lik grettj :) Har mine daga der æ bærre vil sett mæ ned å grin æ å, men når æ kjæm t mæ sjøl igjen så finn æ ut korr godt æ egentlig har det ;)

Sjøl om æ har mang æ savne, æ har alt for myttji å jærra på skulinj å slit med å vætta ka æ ska jær med framtida, så samle æ mæ sammen å tenke at: det årne sæ å æ har det nå itj så allj væsst after all! :)

Ps: finfinfin header ;*

♥ Sunniva Elise

09.mar.2012 kl.08:06

<3

Emilie

13.mar.2012 kl.19:52

vænnen <3 sælv om vi it e atme dæ e vi med dæ! Ikke læng te du kjæm hjæm no, og du e tøff som klare herre :-) Kanskje ting som så mørkt ut sjer lyser ut etter herre turen? Æ e her uansett da <3 <3 koos

Skriv en ny kommentar

hits