Beautiful things

Forrige helg satt jeg her i leiligheten og skypa med rompa til Stig og ansiktene til Elisabeth og Bernt når telefonen min plutselig ringte. Det var Katie som lurte på om jeg ville bli med på opereaen en tur. Hun og den søte mammaen hennes hadde fått gratise billetter kvelden før, men modern kunne ikke bli med alikavell så hun lurte på om jeg ville bli med. Selvfølgelig sa jeg ja! Jeg har aldri vært på opera før og så på dette som en gyllen mulighet! Pluss at jeg også sier ja til alt alle spør meg om å bli med på her borte, haha.

Så med dette måtte jeg si adjø til mine fine skapninger hjemme på skype! Jeg har nemlig begynt på 30 days shred igjen, så måtte skvise inn en treningsøkt og dusjings før jeg ble henta. Og til dere som ler når jeg sier jeg har begynt på 30 days shred igjen, så er jeg faktisk på level 2 nå og sambisene holder også på! Så denne gangen blir det nok ikke like lett å gi seg når de går rundt å gnåler dagen lang om jeg har trent......... Målet er jo selvfølgelig bikinikropp til Florida! Hihi

Nå var det da ikke 30 days shred jeg skulle fortelle dere om, men operaen vi skulle på! Etter at jeg hadde dusja hadde jeg fått meldig fra Katie om at det var ikke opera alikevell, men et teaterstykke. Hun var ikke helt sikker på hva det handla om, men hun trodde det var om to gutter som var venner som fant ut at de var mere enn det.

Pappaen til Katie var superbekymra for at jeg ikke ville dra når jeg fikk vite hva stykket var om, men Katie hadde vist bare ledd hadd rett oppi trynet og fortalt han at jeg tålte mer enn som så! Noe som også er sant.

Etter litt stress i dusjen og med påkledning kom Katie og mammaen hennes og plukka meg opp og vi satte kursen downtown. Vi ble satt av her:

En stk gira Katie:Og scenene så slik ut:


I leiligheten til høyre bodde det ei jente og i de to andre bodde det to gutter. Handlingen var litt utenfor London og skuespillerne snakket britisk. Vi trodde de var fra England, men fikk høre etter stykket at de var fra the twin cities. Altså Minneapolis og St. Paul.

Jenta var forelsket i gutten som bodde sammen med den alkoholiserte pappaen sin i leiligheta helt til venstre. Gutten i midten bodde sammen med mammaen sin som var bartender. Mammen syntes så synd på gutten til venstre så han fikk sove over hos de rett som det var. I en knøtt liten leilighet var det begrenset med sengeplasser så guttene måtte dele seng.

Utover i stykket utviklet forholdet til guttene seg og de ble kjærester. I frykt for hva foreldre og samfunnet skulle si holdt de det skjult i lang tid. De begynte å gå ut på homsebarer, i skjul såklart. En kveld gutten i leiligheta i midten kom hjem kom mora ned på rommet hans og lurte på hvorfor han dro på homsebar. Siden hun jobbet i bransjen hadde noen kjenninger av henne observert han sammen med en gutt opptil flere kvelder. Alt endte opp med at mora og kjæresten hennes fikk vite om alt og guttene kunne endelig være kjærester i det offentlige. Iallefall der hjemme. Jenta til høyre fikk også høre om det til slutt og alle ble lykkelige.

Hele stykket var bare kjempefint oppbygd og at to gutter klinte rett foran meg var bare kjempesøtt!

Mens vi sto å venta på at pappaHaeg skulle komme å hente oss sto vi å venta under denne nydelige lysekrona:#siklepå

Så fikk vi påspandert Jimmy John's av papisen før vi ble kjørt hjem og gjorde ingenting resten av kvelden. Finfin søndag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits