Drag show

For noen uker siden, rettere sagt den 22.02, var det drag show her på skolen. Dette er en veldig åpen skole og i hver bygning er det en egen etasje hvor det bor bare lesbiske, homofile, transer ol. Dette er for at alle skal føle de kan være seg selv. Det er ikke sånn at du er nødt til å bo i den etasjen der som du er det, men det er en mulighet.

Iallfall! En dag jeg og Katie var på the mall møtte hun en hun har gått på high school med og han sa vi måtte komme. Etter at vi gikk ut av butikken var det helt glemt, helt til dagen det skulle være. Vi spiste middag med Billy i kantina og han insisterte på at vi måtte bli med. Jeg var supergira, Katie, ikke fult så gira.

Jeg har aldri vært på drag show før så hadde igrunn ingen forventinger til hvordan det skulle bli. Møtte opp med kameraet og to sambiser på slep. Jeg var fortsatt supergira!

Vi vant ganske gode plasser, helt til en med afro kom å satt seg rett foran meg. *kortapplausjubel* Men, etter å ha fått plassert halve rompa mi på Katie sin stol hadde jeg ganske bra utsikt til tross for afroduden foran meg.

Først var det amatører som skulle vise oss hvordan ting skulle være, før det ble proffene sin tur. Ikke alle innslagene var like bra, hverken av amatørene eller de proffe, men underholdene var det alikevell!

Nå, litt bilder!

Lady Gaga:

Katies high school-venn:

En freshman som ikke var helt komfortabel i den korte kjolen sin:Michael Jackson:Noen som hadde kledd seg ut og dansa til sexy and I know it, og vi satt å venta hele innslaget for at det skulle skje noe gøy. Noe det ikke gjorde. #skuffEt band som sang om noen som var 23. Det var vistnok en dude som hadde død i en krig eller noe når han var 23. Litt snål opptreden om jeg for lov å si det.Litt mer Lady gaga:Så ble det en liten pause etter et eviglangt show fra Lady Gaga! Katie og Hannah ville dra hjem, så jeg hooka opp med Billy og sambisene hans og gikk tilbake for å se de proffe do their thææææng!

Desverre ikke alle som gjorde en like bra jobb her heller, men det var undeholdene bare å se en gjeng mannfolk i kjoler, killerheels, tonnevis med sminke og løshår shake rundt på scenen!

Whitney Houston var jo selvfølgelig der! Overdreven bruk av ansiktsutrykk under framføringen av I will always love you gjorde at jeg fikk noen artige bilder, hihi.Så var showet ferdig og kvelden ble avsluttet og senga funnet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits