Hockey!!

Fredag var det tid for min første hockeykamp! Hannah, en av mine kjære samboere, holder på med en på laget og hun ville sånn på kampen, så jeg sa jeg kunne bli med! Vi fikk også dratt med oss Katie for hun hadde heller ikke vært på hockeykamp før!

Vi gikk bortover til ishallen og fant oss plasser på første rad. I følge Hannah er det der det er best å sitte, for da ser du ansiktsytrukket til alle sammen. Og det gjorde vi!

Jeg var klar over at hockey var et tøft spill, men fy flate!! Det var helt syykt!! Uheldigvis er sesongen snart ferdig så jeg får ikke med meg stort flere kamper, men de har vist noen helger igjen :-)

Etter første omgang var vi så kalde i rumpa at vi måtte tilbake på rommet for å hente oss et pledd å sitte på, og med det samme stakk vi innom kaffesjappa på campus og kjøpte oss kaffe :-)

Fine jentetuttene mine! Katie med pleddet rundt halsen, haha!

Kniska som har gjort kaffedrikker av seg i det store utland!

Sambisene <3

GO AUGGIES!!

De har Norskeflagget over alt her på campus! Også i ishallen :-)

Imellom omgangene kjørte denne greia rundt å glatta ut isen! Drømmen er å få være med å sitte på! Haha

Påppkånj <3

SUPER EXCITED!!

Desverre tapte vi kampen 3-5. Nedtur! Så vi fant ut at det er ingenting litt bowling ikke kan fikse?? Så jeg, Katie, Hannah, Casey og Derek dro på bowling! Hurra!!

Fresh turkis bukse og bowlingsko <3

Jeg tapte og Casey vant.. Bummer!

Etterpå dro vi til en plass som heter Perkins. Det er en plass hvor de serverer frokost, lunsj og middag døgnet rundt! Og da snakker jeg typisk, amerikansk frokost med masse fett! Pannekaker og sirup, egg og bacon, poteter, fries, ja, det du kan tenke deg! Jeg er ikke superfan av plassen, men det er Casey! Han elsker vist Perkins (puke).

Etter litt frokost klokka 12am og litt for mye kaffe var det ingen av oss som var spesielt trøtte, så vi dro tilbake til campus for å se film. Og film ble det! In time med Justin Timberlake <3 Tro det eller ei, det var gutta som valgte filmen, haha!

Filmen var bra, selvom Justin suger som skuespiller, selskapet var bra og det var alt i alt en super kveld :-)

2 kommentarer

Kristine

08.feb.2012 kl.11:13

Liiike at du har vært på hockey kamp! Det vil æ å prøv en gang :) Haha, kjenne mæ igjen i kaffedrikkinga.. drakk kaffe, cappucino, kaffe latte osv HELE tida når æ va i Sydney, digg :D ellers syns æ du e flink te å blogg for tida, og det e artig å hør koss du har det og ka du hellpå med. Kos dæ videre snupp <3 love u

Lisa

08.feb.2012 kl.19:42

HERLIG!!!! Hannah va dritfin, omg!!! :D hehe

Ps: Justin e jo flink skuespællar da tuppsjur. Han e knall i friends with benefits! :-)

Arti med hockeykamp. Æ å vil det. E kanskje itj lik myttji action på leangen, men det e nå i værtfall nå! :D Suuuusss

Skriv en ny kommentar

hits