Bedtime stories

HEI!

Jeg lever enda :-) Bare fint lite å blogge om.

Dagene går i ett. Skole, lesing, praksis, venner og soving. Plutselig er det helg og jeg skal liksom ta igjen tapt lesing! Men siden jeg har så fine venner her i USA går helgene med på alt annet. UPS! Jeg har også fine venner hjemme i Norge som vil skype, å det er jo morsommere enn å lese, ikke sant?

De få bildene jeg har tatt det siste er fortsatt på kameraet. Jeg har vært skikkelig dårlig på å ta bilder siden jeg kom hit til MN, mest fordi vi gjør egentlig ikke så mye. Føler jeg akkurat der å da iallefall. Men når jeg tenker tilbake så skulle jeg ønske jeg tok med kameraet mitt. Så jeg MÅ seriøst skjerpe meg!!!!!!! Vil jo ha masse fine minner når jeg kommer tilbake til Norge!

Jeg har foresten vært her EN måned nå!! Snart to!!! Plutselig er jeg hjemme igjen gitt. Selvom ukene går kjempe sakte er den plutselig over og vi begynner på en ny. Akkurat sånn som den gjør hjemme, haha.

Men nå er det sengetid her. Skal prøve å få inn litt bilder på neste innlegg. Kanskje gå meg en tur rundt campus å ta litt bilder så dere får se hvordan skolen min ser ut. Noen som vil det?? HÆ??

Åja, dere SUGER til å kommentere. Får ikke akkurat mer lyst til å blogge da. Føkkers.

PS: Jeg savner disse to så mye at jeg holder på å gå på veggen!!!!

PONDUS OG BIANCA MIIIN <3 3 <3

Heldigvis har Katie, ene sambisen min, hund. Så jeg kan få være med hjem til foreldrene hennes akkurat når jeg vil! HURRA :-)

Men, sengetid!

6 kommentarer

Hege Anita

02.feb.2012 kl.09:16

Rart derre me ukan gitt.. D føles som dæm går drittregt og vips så e dæm over! Og jaaa, æ vil sjå koss d sjer ut, så du må ut å knips bilda ja;) Å dessutn.. Så syns æ at æ e ganske flenk t å kommenter t dæ, fortenk!;p <3

Christine

02.feb.2012 kl.13:45

Æ vil sjå koss d ser ut! :-D

Maren

02.feb.2012 kl.14:51

Ææ vil sjå bilda :D

Ps. Æ veit, æ sug på å kommenter.. Sorriii :P

Lisa

03.feb.2012 kl.00:46

BILDA BILDA BILDA!!! HURRA

Julie i England ★

03.feb.2012 kl.23:36

Herlig at det høres ut som du trives, Kniska :) Gi oss litt bilder og oftere innlegg :D

Sunniva Elise

05.feb.2012 kl.15:20

Jaaaaaa æ vil sjå!!

Skriv en ny kommentar

hits