Too many people are thinking of security instead of opportunity.

Hei!

Jeg lever enda. Hjemlengselen er ikke så ille lenger, lørdag var bare en dårlig dag! Men, å skrive hjelper for meg, så dere må ikke frike ut dersom det kommer flere sånne innlegg :-)

Igår var jeg på trening for første gangen på....... EVIGHETER! Forhåpentligvis blir jeg glad i å trene tilslutt, så blir det ikke så sykt tiltak å dra. De første dagene nå må nok noen dra meg litt i halen for at jeg skal bli med.

Idag har jeg hatt min første time her på Augsburg College! Noe som ikke var så veldig givende. Våknet klokka 0450am av en kvalme som ikke kan beskrives og helt tørr i halsen. Drakk litt vann og prøvde å sove litt igjen. Hadde fortsatt 2 til jeg skulle opp, så var ikke så gira på å ligge våken, foråsie sånn!

Duppet litt frem til klokka ringte og kvalmen var fortsatt ganske ille. Liiivende redd for at jeg skulle kaste opp fikk jeg på mæ litt klær og sko, fylte flaska mi med vann og tasset ned til time. Alt de snakket om var kjempe interessant, men siden jeg måtte konsentrere meg sånn om å holde styr på kvalmen var det ikke så super morsomt å være der.

Etter timen var ferdi fikk jeg kjøpt meg litt potetgull og heldigvis hadde jeg cola på rommet. Nå har jeg bare ligget rett ut, bestilt litt bøker og skal snart ned for å få meg no lunsj og kjøpe resten av bøkene på bokhandelen :-)

Senere idag blir det litt mer skole og hva kvelden byr på er heller usikkert enda.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits