10.jan.2012

Trygt fremme i Minneapolis etter nesten 18 timer med reising igjen. Godt å endelig være her, møte alle jeg bare kjenner ved navn å endelig få se hvordan jeg skal bo frem til mai.

Reisa mi begynte jo igårkveld og jeg kom frem hit 420pm Minneapolistid, som igjen er en time etter Cleveland! Jeg skjønner det med tidsforskjeller mellom land, men her er det jo tidsforskjell I landet. Det er litt rart for meg enda.

Jeg skulle bli plukka opp av Jim, kontaktpersonen vår her, på greyhoundstasjonen downtown. Vi var 20 minutter før tida, så jeg trodde ikke jeg kom til å bli henta med en gang, så stilte meg midt på gulvet i ankomsthallen så jeg hadde full oversikt. Ikke så stor ankomsthall med andre ord!

Etter å ha stått der noen minutter kom det en fyr gående utenfor som jeg la merke til med en gang. Det må være Jim tenkte jeg! Når han kom inn, så jeg bare at han slengte litt på jakka og Augsburg tskjorta hans kom til synet. Stirret han i senk å i det han skulle til å gå forbi meg møttes blikkene våre og jeg bare "I think you are here to pick me up." Så spurte han meg om jeg var Anne Kristine, å det er jeg jo, å med det var Minneapoliseventyret mitt igang! HURRA!

Han tok meg med tilbake til skolen, hvor jeg fikk nøkkel og en sånn nøkkeldings så jeg skal komme meg inn og ut av skolen. Nøkkelen er bare til leiligheta vår.

Så gikk turen opp til leiligheta vår så jeg fikk skifta litt før vi gikk ned til middag. Der møtte vi Susanne, som kom igår, 2 tyske jenter, en norsk gutt og ei jente fra.. En eller annen plass i Asia. Jeg spiste lasagne, som jeg har sikla etter siden.. LENGE! Jeg og søss har snakka om det noen dager, og endelig fikk jeg det!

Etter middagen dro vi på target så jeg fikk handlet litt nødvendigheter som laken, pute, putetrekk og håndklær + litt mat.

Etterpå ble jeg og Susanne overlatt til oss selv, så vi var flinke og vasket alle sengklærne våre, håndklærne og litt forskjellig før vi sa hade og gikk tilbake til rommene våre.

Nå har jeg dusja, pakka ut kofferten min, hengt opp alle klærne mine, lagt på senga og er klar for å sove litt. Ingen av roomatesene mine har kommet enda, men hun ene kommer en liten tur imorgen. Hun andre har jeg ikke hørt noe fra enda. Men hun kommer nok når hun kommer!

Imorgen er planen the mall of America, som er USA's største kjøpesenter. Der skal jeg kjøpe meg...... MAAAAC!!!!!! Endelig :-D HURRA igjen! Onsdag, torsdag og fredag er det orientation så hvilke eventyr som møter oss da er usikkert enda. Jeg skal såklart holde dere oppdatert :-)

Siden dere er så flinke til å kommentere!!!! NÆT

Vil dere se bilder av rommet mitt og leligheten eller?

......

Ja, det jeg tenkte meg. Here it goes!

Stua vår! Med ene laknet mitt til tørk over en stol.

Kjøkkenveggen vår!

"Gangen" vår med søppel :-P

MIKRO!

Et hull i veggen fult av mat! Det er bare et hull med masse hyller.

Rommet mitt! Jeg hører til på venstre side :-)

Badet. MED badekar!!!

SUPER EXCITED!!!!!

Min del av rommet.

Alle klærne mine! Jeg har faktisk hengt opp alt jeg har med meg av klær, siden de har ligget stappa neddi en koffert i snart en måned nå. Stakkars!Thats it for now!

Nå er det sengetid for min del, mens jeg ser statusoppdateringene om at folk skal begynne å dra på jobb og skole preger facebook! MOHAHA! Skal tenke på dere mens jeg drømmer søtt.

Ha en fin dag folkens :-)

3 kommentarer

Christine

10.jan.2012 kl.11:12

D ser litt koselig ut :-D når bynne du på skolen da?

Sunniva Elise

10.jan.2012 kl.11:28

spennende! og leiligheta va jo kjempefin :) æ ska ikke på skole heller neeeei ;)

Hege

10.jan.2012 kl.17:05

Godt å hør at du e trøgt fram:) Ingen skole eller jobb her i gårn heller, woohoo..:p Hihi! Såg jo ut som ei koselig leilighet da, og d bli nå spennende å hør ka dagan framover brenge me sæ:)

Skriv en ny kommentar

hits