Sin City, part 3!

Fredag, lørdag, søndag og mandag blir i et innlegg.

Fredag, dag 3:

Fredag var vi helt på toppen av the strip. Vi skulle opp til Stratosphere for å gjøre dette: 

Uheldigvis er vi to pingler som ikke turte. Vi tenke at vi skulle opp igjen for å gjøre det en annen dag, men sånn ble det desverre ikke!

Men litt bilder tok vi fordi om!

Utsikten nedover the strip:

Hei bakken! Vi var i 108. etasje.

Heeelt på toppen!Så tok vi taxi ned for å hente billettene våre til kveldens begivenhet, nemlig ZUMANITY!

Søss hadde kjøpt cirque de soleil billetter til meg i bursdagsjulegave, så vi skulle på den sensuelle oppsettningen deres. Litt sånn burlesque møter cirque de soleil aktig. Men det var ikke før på kvelden, først skulle vi utforske mer!

Nemlig.......

M&M WORLD!!

M&M world var en 4-etasjes butikk hvor du fikk kjøpt maaaasse greier med M&M på, godis og ellers masse bullshit som man egentlig ikke trenger. Sånn som alle butikker i Vegas er stappa av igrunn. Men, det var et koslig besøk :-)

En M&M-jakke som var dekt med swarovski diamanter:Alle M&Mene og søss:

Vi var også på M&Mkino. 3D zff!

Fine søstra med fine 3Dbriller:

Spent!!

Nascarbil som M&M har designet:Så bars det hjem for å fikse litt på faseden før vi dro på show! Desverre var det ikke lov å ta bilder under forestillingen, så dersom dere vil ha en lite smakebit av hva vi var på kan dere klikke dere inn her:

http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/zumanity/default.aspx?splash=http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/zumanity/media/official-video.aspx

Etterpå bars det opp på rommet for å drikke litt mer før vi dro ut!

Lørdag, dag 4:

Lørdagen har jeg desverre ingen bilder fra. Til tross for at det var nyttårsaften!

Men hele dagen tilbringte vi på hotellrommet. Vi sov lenge, dusjet og slappet av å ladet opp til kvelden. Kvelden skulle by på, kanskje turens høydepunkt, nemlig Chris Brown!

Som jeg skrev på bloggen her tidligere fikk vi Chris Brown billetter i julegave av Callista og Jason, men jeg hadde missforstått og trodde derfor at vi skulle på konsert. Men det var det altså ikke! Det var billetter til en uteplass hvor Chris Brown skulle på nyttårsaften. Dersom vi var heldige kom han til å synge. Det var det som var greia.

Så vi hoppa i finklærne, flate sko og la til opp the strip retning caesars! Siden caesars ligger et stykke opp på the strip og vi var blitt informert om at vi måtte belage oss på en del gåing denne kvelden kjørte vi flate sko. Noe vi er kjempeglad for!! Hadde aldri i verden greid å gått hele kvelden med høyhælte sko. Så mange som gikk med skoene i hånda.

Vel fremme på caesars fant vi uteplassen vår å gikk inn for å kjøpe oss en øl å finne oss en plass å sitte. Men den gang ei! Nyttårsaften i Vegas. Selvfølgelig må du reservere bord dersom du skal sitte! Noe vi ikke hadde tenkt på eller gjort. Dette gjorde oss bare enda gladere for at vi hadde tatt på oss flate sko!

Desverre var ikke dette helt uteplassen for oss, så vi gikk litt rundt, kjøpte oss en (svindyr) øl hver før vi dro. Etter å ha smugkikka litt på, det vi tror var, Chris Brown!

Turen vidre gikk ut for å se på fyrverkeriet for så å bruke nesten en time ned til hotellet vårt igjen. Det var helt SYKT masse folk. Noen pressa for at de trodde det kom til å gå fortere, mens andre, sånne som oss, tok det bare med ro å went with the flow. Det er liksom ikke så masse annet å gjøre på en kveld som nyttårsaften!

Søndag, dag 5:

Denne dagen har jeg heller ingen bilder fra.

På søndagskvelden var det duket for thunder from down under, og der var det heller ikke lov å ta bilder, men dere kan ta en titt her:

http://www.thunderfromdownunder.com/#/vegasshow

Bare en sånn liten smakebit!

Etter showet fikk vi gratis inngang på en uteplass, så selvom vi var kjempeslitne og ikke fult så gira på å være hungover når vi skulle reise hjem dagen etter måtte vi jo ut for å sjekke livet når vi hadde gratis inngang! Det ble også lovd at guttene fra showet skulle være der, så hvorfor ikke!

Så bars det nok en gang opp på rommet for å fikse litt på fasaden før vi endte opp med en pils hver igjen.

Mandag, dag 6:

Hjemreisedagen! Og vi var vel igrunn begge klare for det. Men flyet gikk ikke før 6, så vi måtte finne på noe for å få tida til å gå. Å hva er vel ikke bedre enn sjokolade og is for å få tida til å gå?

Gikk opp til Bellagio der vi fikk anbefalt av Callista å kjøpe italiensk is. And so we did! 

Taket i Bellagio:Sjokoladefontenen!

SjokoladeBuddha:

Isen som vi spiste foran fontenen som aldri gikk av:

En av de 10 syke kakene de hadde!

Så hadde de laget Grinchen av sjokolade!Vi kjøpte oss også en snickerskake som vi spiste når vi kom tilbake til hotellet. KJEMPEGOD! Men vi greide ikke spise opp denne heller, selvom vi delte den.Så var det tid for å fly hjem til Westlake hvor det hadde kommet snø mens vi var borte. Jippi!

Vegasbesøket vårt for denne gangen var med dette over for denne gang. Og kanskje, kanskje ikke, kommer vi tilbake igjen en gang!

Takk for nå :-)

2 kommentarer

Estrand

08.jan.2012 kl.14:51

Ææææ, sjokoladehimmeln :-D

Sigrid

12.jan.2012 kl.13:43

Æ ha å vårre oppi Stratosphere! :-D

Skriv en ny kommentar

hits