Julaften!

Hei og god kveld!

Jentene er lagt for kvelden og jeg holder på å overdøve julemusikken til Callista med Chris Brown.

Callista syntes nemlig at jeg og Gunhild skulle få åpne en julegave ikveld siden dette er julekvelden vår. Vi fikk utlevert en firkantig pakke som vi ristet og klemte på. Hadde ingen anelse om hva det kunne være, så vi begynte med ein tape hver. Denne var da til oss begge to.

Når alle tapene var åpnet og vi fikk bort papiret var det en hvit boks. Vi hadde ristet på den, så vi skjønte jo at det var noe inne i denne boksen. Men hva, ingen aning!!

Så åpnet vi boksen og der lå det en sjekkliste over hva vi MÅTTE innom i Vegas. Det var tre ark og jeg trodde alle var sjekklister. Så gikk Gunhild videre til neste ark og jeg begynte å lese, det sto navnet til Callista og masse annet som jeg ikke rakk å lese før søss pekte på Chris Brown og jeg bare: "Whaaaat???" Hode mitt jobbet på høygir før jeg skjønte hva vi skulle. Søss bare: " We are going to see Chris Brown on new years!" Jeg tror først jeg trodde de tulla før jeg bare begynte å gråte å bare "Thank you!! I dont know what to say!! Thank you, thank you, thank you!!!"

Så måtte jeg bare klemme de begge to å se litt mer på billettene å jeg tror ennå ikke jeg helt skjønner av vi skal på CHRIS FUCKING BROWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! På NYTTÅRSAFTEN!!!!!!!!!!!! CRAZY :-D :-D :-D :-DHappytimes in the US!!!!!

Imorgen er det tid for den amerikanske julaften! Eller.. Christmas morning. Opp tidlig før det blir julefrokost. Koseliiig!!

Nå er det snart sengetid her igjen. Jeg er SLITEN!!

Håper alle har hatt en superfin julaften med de fleste de er glad i og fått masse fint :-)

G'night!

4 kommentarer

sisl

25.des.2011 kl.10:43

heldigriiiis!!!! :-D

Sigrid

25.des.2011 kl.12:06

Så artiii!

Sunniva Elise

27.des.2011 kl.13:51

Heldigjenta!!!

Hege Anita

27.des.2011 kl.17:50

Hihi, æ vest d før dæ æ ja!! Wiii :D

Skriv en ny kommentar

hits