Dagen for alt nytt!

Idag har jeg som sagt prøvd starbucks for første gangen. Jeg har også prøvd subway og menchie's for første gang! Og alle tre var vellykket! Så det blir nok ikke første og siste gangen idag :-)

Men jeg lovde vel et innlegg om julehus, gjorde jeg ikke?

Here it goes!

Igår var vi jo ute å spiste med Jason og Callista, og på tur hjem ville de vise oss et hus som de har snakket om før. Å pynte til jul har fått en helt ny betydning etter jeg kom hit! Det er totalt forskjellig fra hvordan det er hjemme i Norge!!! Inne er det ikke crazy, men hvordan folk pynter husene sine utenpå, er.. Ja.. Noen tar rett å slett AV!!

Det huset vi skulle få se var vist noe helt utenom det vanlige. Så for meg at det var masse lys å sånn, men jeg hadde ALDRI sett for meg at det var så ille som det var! Det var rett og slett dekt!!!!

Når vi kjørte inn i gata hvor huset lå så vi bare en haug med lys! Man kunne ikke se at det var et hus der en gang.

Fra gata:


Foran:

På siden:

Disse juletre'ene sang og blinket!

Baksiden:Det var helt sykt!! Jeg og søss bare, "WHAT THE FUCK?? Are you kidding me???!!"

Det var bare.. Ja! Jeg har ikke ord!! Men som det står på skiltet, så var det til ære for moren i huset som har død av kreft. Så du kunne donere penger som gikk til kreftforskning.

Åja, dersom noen lurte, så bor det faktisk noen inne i dette lysslottet! Jeg hadde blitt gal!! Det må jo være folk der for å se på hele tiden, å som de fleste hus her i USA har de alle store vinduer så man kan se rett inn. Jeg hadde blitt tullerusk tror jeg.

Men nå er det sengetid her i huset. Jeg er sliten stortsett hele døgnet siden jeg langt ifra er vant med aktivitetsnivået som er i huset her. Gjesp! Og jeg tror ikke aktivitetsnivået blir noe lavere de neste dagene heller. Haha! Men, jeg liker det :-)

Ha en fin dag der hjemme i Norge, og god jul! Klem og nuss på alle dere er glade i! Jeg skal i allefall gjøre det her i det store utland :-)

Nattis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits