Update

Igår skulle vi som sagt ut å spise med Jason og Callista. De tok oss med til the melting pot, som er en fonduerestaurant. Som jeg sa igår, så har jeg aldri prøvd fondue, så jeg var veldig spent!

Han som viste oss til bordet vårt snakket alt for fort for meg når han forklarte menyen, så jeg er veldig glad for at Callista og Jason hadde vært der før og viste hva vi skulle velge. Heldigvis var servitøren vår litt roligere enn han som viste oss til bordet, så hun var det ikke noe problem å henge med på! Hun var forresten driiitkul!!

Først fikk vi en salat, før  vi fikk grønnsaker og ost og deretter kjøttet og grønnsakene. De skulle kokes i olje eller hva det var. Og til dessert, kaker som vi skulle dyppe i sjokolade!

Callista sa at hun hadde lagt merke til at jeg ikke har the american stomach enda, så jeg måtte passe på så jeg fikk plass til dessert! Haha!!Salaten! Som var en kvart salat med en saus, bacon og noen grønnsaker.

Grønnsakene, brødet og to sorter ost!

Meg og søss <3

Kjøttet som skulle opp i oljegreia. Litt pastagreier, hummer, reker, kylling å noe rødt kjøtt!

Litt sauser som gikk til litt forskjellig.

Alt i hopes!

Etter alt kjøttet var inntatt var det tid for dessert!

SJOKOLADE OG KAKER!!! :-D Glemte å ta bilde av kakefatet, men dere ser Callista og Jason sitt på bildet under, så det får holde.

Idag var jeg og søss på nisserunde og hun introduserte meg for starbucks! Hun insisterte på at jeg måtte prøve peppermint mocca, for den smakte vist ikke kaffe i det hele tatt! Og jeg er IKKE en kaffeperson. Pjuk...... MEN! Peppermint mocca, yummy in my tummy!!

Godt fornøyd første-gangs-starbucks-jente!

På veien hjem sto det ei ku i veikanten og vinka til alle som kjørte forbi.

Utkledd med nissedrakt og nisselue såklart!

På onsdagen var vi på target, som er en butikk der du kan få alt! Du kan til å med kjøpe deg popcorn som du kan spise mens du handler. Dette måtte vi selvfølgelig gjøre siden det var min første tur på target.

Popcornchick!

Nå blir det litt film med jentene før det kommer et blogginnlegg om julehus!! For ikke så langt unna her er det et som er helt SYKT!! Dere kommer ikke til å greie å se for dere hvor mye lys det er før jeg viser dere! ITS SICK!!!!!

Så stay tuned peeps!

Én kommentar

Mia

23.des.2011 kl.21:57

åååh æ å vilj ha popcorn når æ handle ;) ser ut som du kose dæ myyyy ;)

Go jul t dæ snuppsi <3 klem fra mæ og Thomas ;)

Skriv en ny kommentar

hits