Nature center og nissebesøk!

Her i det store utland går alt bare bra! Føler engelsken min har blitt bedre bare etter to dager, men tror kanskje det bare er inne i hodet mitt. Men inni hodet er bedre enn ingenting, eller hva?

Igår skulle vi ut av huset for første gang etter ankomst, så søss og jentene tok meg med til et nature center. Nesten som en dyrehage, bare litt mindre.

De to største med skilpaddene! Siden fjeset deres ikke vises fikk jeg legge det ut for Callista :-)

En gribb som viser hvor stor å fin den er!

Siden de fleste bildene var av jentene og dyra kan jeg ikke legge de ut. Dyr er vel heller ikke så morsomt å se på så.

Idag skulle vi downtown Cleveland å hilse på nissen! Skulle spise lunsj med Jason først, siden mamma Callista jobbet hjemmefra idag.

Lunsjen ble inntatt på Mc Donalds. Gunhilds første Mc Donaldsbesøk siden hun kom hit! Og på happy meal-boksen til jentene var det en bart du kunne trykke ut, noe jeg og søss syntes var kjempe morsomt!På tur til nissens juleverksted gikk vi forbi et stort juletre inne på kjøpesentret. Fiiint!

Når vi kom frem til nissens juleverksted møtte vi først på et snakkende juletre! Her står vi foran munnen på det, men du ser øynene.

Disse to hjalp oss å finne ut når vi skulle inn til nissen. Fine briller!

Nøtteknekkeren viser vei videre!

Denne skapningen slapp oss inn når det ble vår tur!

Dette er Fancy. Hun viste oss rundt store deler av verkstedet. Der fant vi opp leker, lagde leker og lagde snø til alle som ikke har snø på juleaften. Har dere fortsatt snø i Norge??

Denne karen underholdt oss mens vi sto i kø for å komme inn til nissefar.

Nissens dørvakt!

Siden vi hadde med oss lille Cecebug som egentlig måtte hjem til duppen sin, fikk vi snike litt i køa å komme inn på nissens hemmelige kontor! Der ble det tatt bilder og alle fikk fortelle hva de ønsket seg til jul. Jeg ønska meg snø og macbook air :-) Hihi.

På tur tilbake til bilen fikk vi se den ekte nøtteknekkeren! Han lekte med ungene på kjøpesentret og kjørte de rundt i vogna si.

Så kjørte vi hjem med en hylende Cece som var supderdupermegatrøtt i baksetet. Nå er vi vel hjemme og det er avslapping på rommet til søss. Callista og eldste frøkena baker, mens de to andre dupper.

Ikveld har Callista og Jason invitert med meg og søss ut på middag. Vi skal på en fonduerestaurant og spise bare vi fire. Det blir skøy! Siden jeg aldri har prøvd fondue før.

5 kommentarer

Julie i England ★

23.des.2011 kl.16:50

Så morsomt å se at du trives da :D Herlig!!

Hege Anita

23.des.2011 kl.17:58

Så koselig og så mang fine bilda:) Her e d itj nå snø lenger nei.. den ha regna bort, så no e d delvis bært, delvis blankis og vind.. Kjedelig!:/

Fondue e jo bare sååå godt, iallfall sånn som vi ha brukt å hatt d.. Nammis!:) Bli nok saker t dåkk å d tenke æ:) Å du må husk å gi Gunhild gaven heinnes imårra:) OG æ vilj du ska lægg mæ t som bloggvenn så æ får oppdateringan din i oppdateringslesta mi!!!! :p Haha! Hugs<3

Kniska

23.des.2011 kl.20:04

Hege Anita: Du får legg mæ te på bloglovin eller årn mæ som favoritt ;-)

Fondue va driiitgodt!! Åt oss ijæl :-D Gaven legg i skapet atme alj dæm anjer gavanj, så d ska årn sæ ja ;-) Men ho får den itj før først dan da!

Suss!

Hege

23.des.2011 kl.20:53

Men æ har itj bloglovin.. Tru æ..:p

D kan æ tenk mæ;) Mmm! Et mæ ihjel dæm gångan vi har d her æ å ja..;) Nice;) Nei, ho må vel fint vent t 1.dan ja, haha;)

Smask:)

Kniska

23.des.2011 kl.21:54

Hege: Da kan du lik mæ på facebook, for æ ha laga mæ likerside te bloggen min, haha!

Skriv en ny kommentar

hits