Hei og hallo!

Bare et lite livstegn før sengetid!

Er nå kommet trygt frem ho storesøstra og familien hennes som jeg elsket før jeg kom hit. Og det har IKKE forandret seg!!

Startet ferden igår med å nesten komme forseint til flyet ned til Oslo, men alt ordnet seg til slutt. Fikk meg en venn i sikkerhetskontrollkøa som sprang til gaten vår for å si at de måtte vente på meg mens securitas gikk gjennom kofferten min som måtte sjekkes inn ved gaten. Godt jobba Kniska!

Så kom jeg til Oslo og gardemoen der jeg måtte finne kofferten min for så å sjekke inn på nytt. Ferden derrifra gikk til NY om Reykjavik. Kjøpte meg lunsj i Oslo og slappet av litt før jeg fant gaten min på nytt å plasserte meg på flyet. Der ble jeg sittende sammen med et gammelt ektepar som satt helt oppreist i ryggen hele turen. Som varte i nesten 3 timer!! Jeg holder på å dø når jeg må ha opp setet under letting og landing. Stakkars folk! Så film og sov hele turen dit, før vi landet og jeg måtte gjennom passkontrollen for så å finne en ny gate. Igjen!

Så var det turen til NY som varte i nesten 6 timer. Skinnsetesmak i rompa!!!! Satt ved vinduet, og han som satt i midten sov når jeg ville opp å gå, så da var det bare å skifte stilling. Så to filmer, sov og koste meg med potetgull før vi landet. Hadde to timer på å komme meg fra JFK og til Laguardia hvor jeg skulle fly videre til Akron og storesøstra. Han som satt ved siden av meg trodde ikke jeg kom til å rekke det, siden det mest sannsynligvis var lang kø og masse ventetid på JFK. Men som sie gubba synger, med trua ska det gå! Og det gjorde det. Gikk glatt gjennom passkontroll og alt annet av kontroller, fant kofferten min på bagasjebåndet og sprang ut for å finne en taxi. Så nå har jeg vært i NY OG tatt en gul taxi, akkurat sånn som på film!

Kom meg til Laguardia, fikk sjekket inn og fant gaten min. Måtte igrunn noe sykt på do, men fant ut at jeg greide vel å holde meg på den to timer lange flyturen som ventet. Var så trøtt å sliten at jeg sovnet mens vi sto å ventet på å få lette. Sov hele turen og plutselig hadde jeg forflyttet meg nesten halve USA. Landet og var litt forfjamset siden jeg akkurat hadde våknet, men fant på nytt bagasjebåndet, søstra og Callista som hadde kommet for å hente meg. Fikk endelig gått på do før vi satte oss i bilen for å kjøre en time hjem til Westlake. Her ventet Jason og tre sovende snupper som jeg skulle få møte dagen etter.

Hjernen min tror jeg har sovet 9 timer i natt, men det har jeg så absolutt ikke. Så kroppen er sliten og hodet begynner å skjønne at jeg har lurt det trill rundt. Sovnet mens jentene hadde naptime og det skal bli godt å krype under dyna igjen om ikke så alt for lenge!

Når jeg sto opp imårrest satt jentene og Gunhild å spiste frokost og alle bare stoppet med alt de gjorde og stirret! Den mellomste frøkena spiste nesten ingeting til frokost, men stirret og stirret og stirret. Eldste jenta var sjenert helt til jeg begynte og snakke og etter det satt praten ganske løst. Minste frøkena trenger nok fortsatt litt tid, men satt neeeesten på fanget mitt når vi lekte på gulvet ista. Hurray! Imorgen skal vi ut av huset å finne på noe gøy, vise meg rundt å bare kose oss.

NÅ derrimot er det sengetid. Dette ble nok en gang bare et innlegg med masse bokstaver, men skal ikke legge ut bilder av jentene på bloggen og bilder fra turen er det fint lite av.

Ha en fin en folkens! Og vi ligger 6 timer bak dere dersom noen lurer :-)

Nattis, og snart god morgen hos dere!

2 kommentarer

Hege Anita

21.des.2011 kl.09:15

Godt å hør at alt gikk bra:) Tar sekkert nånj tima før du e ut av den norske tidssonen tenke æ.. hehe, men d årne sæ vel;) Å værra gla for at d itj e treseta på flyan du.. skinnsetesmak i rompa e tross alt litt ber læll..:p

Elisabeth

22.des.2011 kl.00:32

Så bra at du har komme dæ trygt fram!!;) æ syns du e flink æ!!;)

Skriv en ny kommentar

hits