Kveldskos

Det er snart jul. Om ei uke har jeg pakket sammen alle klærne mine, skolebøkene og det som skal være med hjem. Om ei uke er det 4 dager til jeg flyr over dammen til den fine søstra mi og den fine familien hennes der. Men først skal jeg hjem å ha litt julestemning sammen med familie og venner!

Nå sitter jeg i soffaen og slapper av. Eksamenstenkinga sliter på en utslitt kropp. Jeg er så trøtt å sliten for tida at det er helt sykt. Tar på med sene kvelder og tidlige morgener! Har ganske bra kontroll på eksamensoppgaven, å det er godt. Har det ganske klart oppe i hodet hvordan den skal se ut. Så da er det bare å skrive! Når jeg orker. Imorgen kanskje :-)

Ikveld er det duket for hjemmealenekveld. Carina skal ut på livet og jeg skal være hjemme alene. Så da blir det håndballkamp på tven og kanskje noe godt til kveldsmat, hihi.

Ha ei fin helg!

4 kommentarer

Julie i England ★

09.des.2011 kl.19:29

Herlig da Kniska, kan tro du gleder deg :D :D men kanskje også gruer deg litt for å forlate venner, familie og norske ting ;)

gu9lds

09.des.2011 kl.21:23

SV: æ e da ett søsterdyr, så det så :D Muhahahaha!

Ska værra trøtt å sliten når man har eksamenstid.. d e liksom nå som hørre med verke d som :S

Ha ei fin helg :D

Kniska

09.des.2011 kl.22:06

Julie i England: Ska bli ganske fælt å sei hade te mamma og pappa på værnes neste mandag ja.. Men, æ ska på mitt livs største eventyr, så langt, å æ ska få møt den finaste storesøstra i verden igjen, så æ trur d ska gå bra :-) Å æ ska ENDELIG få møt igjen hostmom og hostdad og alj dæm småe tuppanj som Gunhild passe :-D

Kniska

09.des.2011 kl.22:06

gu9lds: D e teit, for nårn har eksamen mån varra opplagt!!

Skriv en ny kommentar

hits