Tankespinn

"Om 13 dagga reise æ. Etter vi ha sovve litt no snart, så e d bære 12. 12 daga igjen i Norge, mitt Norge. D e ein rar, men god tanke. En tanke som opptar d meste av dan min. En tanke som ha vårre ganske stor i snart et halvt år. 6 mnd. D e mesta lik leng som æ ska varra i samma landet som storesøstra mi igjen. Nånj gång, så tenke æ at æ itj vil læll. At æ angre mæ å bære vilj varra her atme alj æ kjennje å alt som e trøgt. Æ tenke at æ e redd for at d ska bli fælt å varra bort så leng. Men d bli d itj. For æ ska varra i samma landet som den fine storesøstra mi igjen. Å plussele så ha æ vårre i samma landet som ho i 5 mnd. Åsså ska æ heim igjen. Heim te Norge. Landet mett. Lande mett med alt d trøgge å alj æ e glad i."

Skrevet som melding til noen av mine nærmeste igår kveld før sengetid.

Det er rart hvor fort tida har gått. Det er faktisk ikke så lenge siden det var bare noe vi snakket om. Å ta et semester i USA hørtes morsomt ut. Så begynte vi å undersøke, å nå er alt i boks. Vi skal dra. Jeg før jul, og Susanne etter. Vi skal bo i USA. Studere i USA. Få et liv i USA. Et liv med masse moro, skolearbeid og sprell hele dagen. Vi skal bo sånn som vi ser på collegefilm. Vi skal få se alt vi ser på film, for å se om det er sånn i det virkelige liv.

Det er heller ikke lenge siden vi begynte på skolen igjen i august. Fikk fadderbarn utdelt og skulle ha med de ut på masse morsomt og vise de byen vi bor i. Namsosbyen. Rock City. Byen som har oppfostret alle de store rockerne i Norges land. Norge, mitt Norge som Åge Aleksandersen synger. Byen og landet jeg snart skal forlate.

Nå har vi sovet litt, og det er 12 dager til jeg drar. 12 dager. Snart er det bare 10. Så er det snart bare 7. Plutselig er det juleferie og jeg skal hjem. Da er det 3 dager igjen. 3 dager hjemme hos den fineste mamman og pappaen i verden. Og den fineste lillebroren også. Og noen av de fineste vennene i verden. Hundene og kattene mine. Alle skal få masse kos oppi all pakkinga som også må foregå. Jeg skal pakke for å flytte til USA i 5 mnd.

Jeg gleder meg helt sinnsykt mye! Jeg gleder meg sånn at jeg greier ikke å sette ord på det en gang. Jeg bare prater om det hele tiden. Uansett hva vi snakker om kan du banne på at jeg greier å få det over på USA! UANSETT. Det slår aldri feil. Tipper alle rundt meg begynner å bli litt lei, men jeg kan ikke noe for det. Hjernen min jobber på høygir med USAtanker. Jeg blir ikke forbauset om eksamen min kommer til å handle om USA heller.

For i morgen har jeg nemlig eksamen. Jeg og Susanne det også. Oss to. Vi som skal reise fra den trygge, fine klassen vår i Namsos for å ut i den store vide verden å studere uten de. Vi skal nemlig til USA vi. USA. Mulighetenes land. Det blir kos.

Men jeg gruer meg også. Noe så inni hampen. Det greier jeg ikke å si til noen. Det er for skummelt. Jeg skal liksom ikke grue meg til å dra ut på mitt livs eventyr. Alt det kjente og kjære er jo her når jeg kommer hjem igjen. Alt sammen, sikkert nesten akkurat sånn som det var før jeg dro. Kanskje noen har blitt gravide, noen er ferdige med å være det og alle de fine babyene som jeg kjenner har vokst masse. De har vokst 5 mnd. Så noen er snart 1 år, mens andre har akkurat blitt et halvt. Og alle skal de få gaver. Fine USAgaver. Kanskje fra Disney World? Det får vi se på når jeg kommer dit.

For jeg skal dit også. Til Disney World. Alle prinsessers og prinsers drøm. Og jeg er en prinsesse. Jeg er fortsatt pappas prinsesse. Selvom jeg har blitt stor og flyttet hjemmefra. Det kommer jeg alltid til å være. Uansett hva noen andre sier. Pappa har nemlig to prinsesser og en prins. Mens han og mamma er konge og dronning. Verdens fineste konge og dronning! Vi er alle en liten kongefamilie, innerst inne.

Kunne fortsatt i det uendelige. Men en gang må man bare si stopp, og det gjør jeg nå. Ellers blir det for mye tankespinn. Å det er ikke sunt det heller!

Nå skal jeg slappe av på soffaen før d bærer av gårde på avskjedsmiddag med jentene. Vi skal spise deilig mat på napoli og kanskje kose oss med noen øl!

Applaus til de som har lest alt dette!! Stakkars jævler.

4 kommentarer

Hege

08.des.2011 kl.18:02

Stekk en fenger i ribbeina på søster di og sei at junior ønske sæ gave fra Disney World hanj å altså.. Hanj sa t d mæ sjøl, no nettopp! Heilt sant! :p <3

Og JA, æ las faktisk ALT!:p

Kniska

08.des.2011 kl.20:06

Hege: Haha, ska jær d ja :-D

Dæven!! Creds!!

Sigrid

09.des.2011 kl.19:12

Gle dæ te shopping i USA :D

Kniska

09.des.2011 kl.22:05

Sigrid: Gle mæ te ALT!! :-D

Skriv en ny kommentar

hits