Mobbing er UT!!

Håper alle har sett videoen som florerer rundt på facebook og diverse andre sosiale medier. Om ikke, så finner du den nederst i dette innlegget.

Det er en gutt som går i 8.ende å blir mobbet. Han har kuttet seg selv siden andre klasse og mobbingen begynte i første klasse. FØRSTE!! Det er alt for tidlig for noe som egentlig ikke skal finnes noen plass!

Jeg er sjokkert. Er det ingen lærere som har fanget opp dette? Dersom det begynte i FØRSTE klasse må det jo være noen som har sett eller hørt noe? Jeg har ikke ord. Jeg sitter her, målløs og sjokkert.

Jeg ble selv mobbet på barneskolen å vet at det ikke er noe morsomt. Det er langt i fra morsomt. Man føler seg som et null, å det er vel det mobberne er ute etter også. Heldigvis, oppi alt det vonde, kan jeg nesten takke de som mobbet meg for at jeg er den jeg er i dag. Jeg bestemte meg for at jeg fortjente bedre enn hvordan de behandlet meg og kuttet de fra livet mitt. Noe jeg er veldig glad for idag. Det er INGEN som fortjener å bli mobbet!

Jonah, gutten i filmen, blir mobbet bla. fordi han er homo. Hva er DET å mobbe noen for da?? Jeg er FOR likestilling og at man skal få være den man er! Ser absolutt ingen grunn i å prøve å være noen andre.

Så dersom du ikke har sett filmen enda, se den!! Og si fra til noen dersom du ser noen som blir mobbet!! DET ER UKULT OG VONDT!!!

2 kommentarer

gu9lds

05.des.2011 kl.20:49

Mobbing e ut!

Skreik litt æ.. åsså skreiv æ vest ett blogginnlegg med det samma.....

Sigrid

06.des.2011 kl.12:51

Så fælt..

Skriv en ny kommentar

hits