Bæk in blæk

Nå er jeg tilbake på hybelen i Namsos! Det er helt tomt her. Ingenting på veggen eller i hyllene. Bare senga, skrivepulten, klesskapet og soffaen som sto her fra før. Jeg har litt bøker og klær i en bag. Jeg skal leve i en bag frem til 16. desember! Det blir hardt. Hater å leve i bag eller koffert. Sekk er enno verre!

På torsdagen flytter Carina inn på rommet mitt som da skal bli hennes når jeg drar. Frem til da skal vi dele. Vi skal dele et rom som er knøttlite. Vi kommer til å gå oppå hverandre døgnet rundt. Det skal bli en artig opplevelse. Men Carina er kanskje en av den snilleste og trivligste jenta jeg noen gang har møtt, så tror ikke det skal bli noe problem.

Vi er venner som kan være sammen, uten å si et ord. Bare være sammen. Å det er godt med sånne venner. Bare være sammen :-)

Pinned Image

Jeg holder også på å prøve å selge bilen min. Orker ikke å ha noe å betale på her i Norge, så da må den bort. Den har ligget ute for 15k, men ingen som har ringt ennå, så idag satte jeg den ned til 12k. Kjempegod bil som er brukt som pendler bil hit til Namsos bare. Gode dekk er det også på den :-)

Wanna take a look? Here it is! http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31910303&WT.ac=my_adverts

LØP Å KJØP!!!!!

2 kommentarer

gu9lds

29.nov.2011 kl.21:06

Så leng dåkk e innstilt på at d kan bli trangt begge to så trur æ dåkk klare d knaljbra æ! :D e itj mang dagan d e snakk om ;) SNART E D ITJNÅ MER NÆMS PÅ EI LANG STONJ!!! :D

Kniska

29.nov.2011 kl.22:55

gu9lds: Trur d går smekkgodt læll æ :-D Carina e jo bære herlig så! NEEEI, NO E D SNART USA EI LANG STONJ :-D :-D

Skriv en ny kommentar

hits