News

Jeg er hjemme hos min kjære mor og far. Her har jeg vært siden forrige tirsdag og godt har det vært! Har fått masse familie-, venne- og dyrekos :-) Jeg har også feira bursdagen min å gjorde en helkveld ut av det! Resultatet ble blåmandag og grønntirsdag. Så i helga ligger det ann for edruhelg!

Jeg har også ryddet og ommøblert på rommet mitt, så til ære for den fine søstra mi i det store utlandt kommer det bilder av det!Og endelig ble det slutt på litt av maset til mamma om alle disse skoene som sto nede i gangen også. Men desverre har jeg ikke plass til alle på skohylla mi, så noen måtte bli igjen nede! Sorry mamis :-) Har fortsatt igjen å flytte opp noen av klærne mine da, men må få i fler skuffer i den skuffedingsen min. JEG HAR FOR LITE KLESSKAP PÅ BADET..............................................

Jeg har også vært i Trånjæmbyn å tilbringt litt kvalitetstid med den og søte Lisa og hennes fine samboer(e) :-) Igår spiste vi grøt!

Dette er etter vi har spist da.

Vi var også på twilight og jeg hadde helt glemt hvor glad jeg er i alle sammen! Hadde også glemt en hel del fra boka, men alt kom tilbake når jeg fikk se det. Husket også det som ikke stemte med hvordan ting ble gjort i boka, men sånn er det jo noen ganger. Ulempen med å se filmatisere bøker, det blir aldri helt sånn som inni hodet ditt!

Ellers så er det under en mnd til jeg reiser til søstra mi i det store utland. Jeg har eksamen om 14dager og på mandag setter jeg snuten mot Namsos og julebord med vernepleiergjengen. Det blir nok kos! Ellers gleder jeg meg også til å se igjen alle de fine jentene mine der oppe, for jeg begynner å savne de litt!

Så sånn utenom det tror jeg ikke det er så mye å si. Siden et bilde stortsett sier mer en tusen ord får dere to nå helt på slutten.Her i huset spiser nemlig alle med bestikk. Selvom de går på fire føtter!

Men nå skal jeg spise middag sammen med mine fine foreldre før turen går mot sentrum og kosing i Haugen med fine Borghild og søte Erika :-)

God lørdag alle sammen!

8 kommentarer

Mira

26.nov.2011 kl.15:59

Haha, elsker de to siste bildene!

Kniska

26.nov.2011 kl.16:19

Mira: Ja, de er bare herlige! Mamma sitter alltid å gir de rester ved matbordet etter middagen, å da spiser de med bestikk ;-)

ElisabetYvonne

26.nov.2011 kl.17:04

Du e så flink, Kniskus!

Ja, Lady sitt på stol attme matbordet t oss nånn gang. Julaften har ho eget fat på bordet!!

Lisa

26.nov.2011 kl.18:01

hehe, fint bilde tå mæ å Hannyyy :-)

taakk for bess. ilu

gu9lds

26.nov.2011 kl.18:12

Flenk du e te å rydd, sjøl om kanskje mamis syns du skoa gjort d litt før...? ;)

Pondus e heilt vill i auanj på siste bilde!! Matvraka <3

Kniska

26.nov.2011 kl.23:01

ElisabetYvonne: Haha! Tru æ på :-D Søta :-)

Kniska

26.nov.2011 kl.23:01

Lisa: Ja, dåkk e fin :-D Takk for at æ fekk koooom! Suss

Kniska

26.nov.2011 kl.23:02

gu9lds: Mamis syns æ skolja gjort d for leeeng sia :-P Men d e nå gjort no da :-D Bedre sent enn aldri?

Haha, ja :-P

Skriv en ny kommentar

hits