11.11.11

Alle har fått med seg datoen idag. Håper jeg iallfall! Her i Namsos har det vært åpning av det nye hotellet, rica rock city. Namsos er jo rockebyen, alle de store norske kommer jo herifra. Idag var det 5 jagerfly som fløy i formasjon bare pga av det. Foreleseren vår lurte på om hun måtte bli ferdig til kl. 11.11, siden hun trodde vi alle skulle dit. Tydlig at det var noe stort å få sitt eget rockehotell for Namsosingene. Det har nemlig krydd av folk i gatene her idag!! Sykt.

Men, idag er det altså den 11.11.11. Det er 6 dager til bursdagen min. 39 dager til jeg reiser, altså, en måned, en uke og en dag. Det er 75 dager til juleaften og 82 dager til nyttårsaften. 82 dager til vi starter på et helt nytt år. 2012.

Det året starter jeg i USA. Nærmere bestemt, LAS VEGAS!! Jeg og Gunhild skal nemlig feire nyttårsaften i Las Vegas istedenfor New York som var planen til å begynne med. Liker dette!

Men, det er 39 dager til jeg drar. 39 dager. En måned, en uke og en dag. Det er ikke lenge til! Jeg føler det var igår jeg oppdaterte statusen min på facebook at det var tre måneder til jeg skulle dra. Det er nå snart to måneder siden. To måneder som har rast ifra meg. To måneder meg masse Hemneturer, Oslotur, skolearbeid og MASSE venne- og familiekos! Jeg følere jeg har utnytta de siste månedene bra. Og den siste skal jeg bare kose meg. Pakke, planlegge og kose meg.

For jeg skal nemlig bo fem måneder i det store utland. Det er ikke bare bare!

Helgen her skal jeg tilbringe i Namsos. Det hadde dere nok ikke trodd? Jeg skal bruke helgen på å skrive oppgave, lese og kose meg med de fine menneskene som er her sammen med meg. Fikk beskjed av storesøstra å nye den siste tida her i Namsos, selvom jeg ikke STORtrives her, for det er faktisk en stund til jeg skal tilbake hit igjen. Å godt er nå det tenker jeg da. Lo litt inni meg å sa, "Jada, jeg skal nyte den!". Men mest av alt skal jeg nyte de 14 dagene jeg skal være hjemme fra neste uke.

Vi har studiedager, og de skal tilbringes hjemme hos verdens fineste mamma og pappa. Sammen med alle de fine vennene mine :-)

Nyt helga folkens! Plutselig er det hverdag igjen.

3 kommentarer

gu9lds

17.nov.2011 kl.02:13

VEGAS BABY!!!!!!!! :D

BURSDAGSBARN BABY!!!!!!!! :D

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!

<3

Sigrid

17.nov.2011 kl.14:14

åå, vegas e herlig :-D

Julie i England ★

18.nov.2011 kl.18:46

Wee wee wee :D

Skriv en ny kommentar

hits