Mama, Im coming home!

Snart helg igjen dere! Ikke at jeg vet helt hvem dere er, for det var lite respons på det. Ikke at jeg hadde forventa stort heller da igrunn.

Denne helga er det null planer. Ingenting. Jeg skal hjem. Thats it. Jeg har snakket med noen som vil ha litt Kniskakos, men vi har ingen planer ellers. Bare henge sammen og nyte hverandres selskap før jeg drar for 5 mnd.

Helga som var tilbringte jeg i rød uniform på ambulansetjenesten i Hemne. Vi fikk halvparten av antall turer vi hadde sist jeg var der, men det var morsomt fordi. Skal dit igjen om 3 uker og jeg gleder meg :-)

Søndagen dro jeg hjem å duppa litt etter vakt, før jeg kjørte inn til Trånjæmbyn å henta Martine på sentralstasjonen, siden vi skulle kjøre til Oslobyen. Jeg skulle jo på ambassaden på mandagen, og siden jeg er over gjennomsnittet glad i kjøre bil så vi på dette som en ypperlig mulighet til å dra på roadtrip! Ingenting slår bestevennroadtrip! :-)

Parkerte på Ila halv 9 på søndagskvelden og fikk servert nydelig kylling hjemme hos tante og onkel før vi hoppa i loppekassa. Vekkerklokka sto på 0600..............................

Hadde time hos den amerikanske ambassade halv 9 mandagsmorgenen og alt gikk som på skinner. Nå er alt så godt som klappet og klart til å dra! Må bare få visumet og passet mitt i posten først. Så kan det bare bli 19. desember!!!!!! JIPPII :-D :-D :-D

Uka her har jeg tilbringt på skole og med søte piker. Det er stortsett det jeg bedriver tiden min med i Namsos. Litt skolearbeid blir det også tid til innimellom :-)

Men nå skal jeg vaske hybelen min og en haug med klær før det blir pakkings, middagslaging og avslapping ikveld :-)

GOD HELG!!!!!2 kommentarer

Kristine

06.nov.2011 kl.13:20

Kniskus <3 Du e så heldig som ska te USA! Glad på dine vegne snuppa :- ) Sjekk ut bloggen te mæ og Trine hvis du vil les litt om koss vi har det i Sydney! Glede mæ te å møt dæ igjen :D Love uuu <3

Kniska

07.nov.2011 kl.20:56

Kristine: Ha da fonje bloggen dåkkers for leeeng sia æ :-D Har dåkk på bloglovin å følge med dåkk sju ;-)

Skriv en ny kommentar

hits