All I need

Dedikert til en av de beste jentene i verden.

Pinned Image

Denne jenta er en av de beste jeg kjenner! Hun har pågangsmot, står for sine egne meninger, har helt sinnsykt bra humor (noen ganger slår dette feil), hun stiller opp og kommer alltid med gode råd. Selv om hun er en del år yngre en meg merkes ikke dette, annet enn at jeg må kjøre uansett hvor vi skal............... Men det blir d årnings på om ikke så lenge!

Pinned Image

Hun er ei jente som alle fortjener å ha i livet sitt. Om ikke akkurat denne jenta, men noen som er lik. Hun er så sprudlene og søt at noen ganger lurer jeg rett å slett på om jeg må spise henne opp så jeg kan ta henne med meg overalt! Hun betyr så mye for meg, og selvom vi bare har kjent hverandre i et halvår ca er jeg blitt så inderlig glad i henne.

Pinned Image

Og selvom hun bor på hjemmplassen min, som er 4 timer unna der jeg bor nå greier vi fint å holde hverandre oppdatert på livet vårt og hvordan vi har det. Livet er jo sjelden en dans på roser, så da er tanken på at noen er der for deg, om ikke annet enn på telefonen, god å ha :-) Og det er denne jenta! Hun er rett og slett god, tvers igjennom!

Pinned Image

Martine, du betyr så inderlig mye for meg og jeg er såå takknemlig for å ha deg, og familien din, i livet mitt!  Dere er alle noen herlige skapninger som tar imot meg med åpne armer uansett tid på døgnet. Takk for det :-) Dere er nok blitt reservefamilien min, uten at dere helt er klar over det.

 

Glad i deg Martinemor :-)3 kommentarer

Martine

22.okt.2011 kl.18:15

åå, kniska:-) no begynt æ å skrik igjen - du får mæ alltid te å skrik du!! du e verdens beste venn og såklart e du blitt en del familien min, det vil du alltid vær <3

Julie i England ★

22.okt.2011 kl.22:45

Tnaa, søtt skrevet! :)

gu9lds

26.okt.2011 kl.01:47

Bestevenna e d beste som fins!!! :D

Callista sport mæ her en dag om æ rekne dæ som bestevenninna mi, sia du e søstra mi. (Vi snakke ganske my om dæ forresten, dæm glede sæ te å møt dæ alj som ein :D) men da sa æ d at du e søstra mi, d e nå heilt anja enj bestevenn! For uansett ka du jær å æ kan værra eitranjes forbanja på dæ (trur æ kan bli mer irritert på dæ enj mamma når æ tenke mæ om.. haha!), så ælske æ dæ gæle myttjy i hjertet mett uansett ka du jær!!! <3

Skriv en ny kommentar

hits